Városjáték

logo2

 

Kellemest a játékkal? Nyomozás riksázva!

logokHa igazán különleges relaxáló programot keresel családoddal vagy a kedveseddel, akkor a legjobb helyen vagy: riksázz velünk és közben játssz a Miratia városrejtvényeivel Budapest szívében! A Miratia egy városrejtvény játék Android és iOS okostelefonra, amely: a geocachinget, kincsvadászatot, és a szabadulós játékot egyesíti városnézéssel egy városjátékban. A Miratia játékokkal a városnézés igazi kaland és mindez ott van veled az okostelefonodban.

grafikaA budapesti játékok elérhetők: magyarul, angolul, franciául, németül, olaszul és oroszul.

Bővebb információ:http://www.miratia.com/where-is-it-available/budapest/

Bekapcsolt GPS és okostelefon

A játékhoz egy iOS vagy Android okostelefon vagy tablet szükséges, amelyben van egy jól funkcionáló GPS. A kezdés után, a helyzetedtől függően – amit a GPS közvetít a játéknak – a Miratia eléd tárja a soron következő feladatot, információt vagy rejtvényt. Ez azt jelenti, hogy csak addig van szükséged internetkapcsolatra (vagy Wifire) amíg letöltöd az applikációt és a kiválasztott játékot. Ezt követően a teljes játék, a képek, videók és hangok mind offline működnek végig.

Android felhasználók figyelem! Azt ajánljuk, először próbáld ki ingyenes játékunkat, hogy a program biztosan fut-e a telefonodon. Az ingyenes játékunk neve: “Mentsetek meg egy lelket”.

Hogyan tudsz játszani?

Látogass el a Google Playbe vagy az App Storeba a Miratia oldalára, miután letöltődött a Miratia jelentkezz be az e-mail címeddel vagy a Facebook fiókoddal. Ezután megjelenik a közeledben elérhető játékok listája azok típusával együtt. Válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik és kattints a „Play” gombra!

A Miratia elérhetőségei:

FacebookTwitterYoutubeHonlapEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jó szórakozást!